Basim tackler sit kærlighedsliv på den nye single ‘Tilfældigt’ feat. Benny Jamz

Basim tackler sit kærlighedsliv på den nye single ‘Tilfældigt’ feat. Benny Jamz
Basim.

Der er sket meget, siden Basim blev landskendt i den første udgave af dansk X Factor for ti år siden. Et par soloalbum, Eurovision og sangskrivning på blandt andet ‘Hvor er du Bro?’. I slutningen 2017 begyndte han at fokusere på at skrive mere personlige sange, og det har resulteret i, at han for første gang i sin karriere ser ud til at være en konsekvent hitmager – hvilket fortsætter med den nye single ‘Tilfældigt’, der har Benny Jamz som gæst.

På sidste års ’Comme Çi Comme Ça’ feat. Gilli og ’Aji Aji’ så vi en ny side af Basim, der for første gang begyndte at inkorporere sine marokkanske rødder i sin musik og dele ud af sit privatliv. Stilen fortsætter på ‘Tilfældigt’.

Han lader sit ophav komme til udtryk, både ved af at blande marokkanske ord ind i den danske tekst og ved at fortsætte sin blanding af afrobeats og alternativ r’n’b, der leder tankerne hen mod varmere steder.

Sangens essens er, at Basim er bevidst om sit kærlighedsliv. »Nej, det er ikk’ tilfældigt, de kommer tilbage til mig«, synger han om sine mange partnere, men det er ikke iscenesat som et forsøg på at prale. Sangen handler først og fremmest om, at Basim har svært ved at finde oprigtig kærlighed, fordi de fleste først og fremmest er interesseret i hans penge, hvilket Benny Jamz fortæller videre om i sit vers: »Hun vil ha’ Louis, hun vil ha’ Gucci, hun vil ha’ Louboutin / plus li’ pludselig, ser hun de flous, det’ kun derfor, hun er varm«.

Læs interview: Basims nye musik vokser ud af hans sorg: »Det er min mor og far, der taler i mine tekster«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af