Heartland Festival afslører fire nye navne – bl.a. Patti Smith som hovednavn

Heartland Festival afslører fire nye navne – bl.a. Patti Smith som hovednavn
Patti Smith. (Foto: Jason Kempin/Getty Images)

Årets Heartland Festival byder indtil videre på kunstnere som Mø, LCD Soundsystem og Lykke Li, og nu er de så klar med yderligere fire navne, som nok skal sørge for en mindeværdig weekend ved Egeskov Slot: Patti Smith, Marie Key, Liss og Mew.

Den ikoniske amerikanske rocksanger og poet Patti Smith topper plakaten som nyt hovednavn. Smiths bidende tekster og stadige indlevelse er som regel garant for en storslået oplevelse, og hvis hun kan matche niveauet fra ‘Horses’-koncerten i 2015, kan man se frem til en vidunderlig aften.

Når danske Marie Key træder på scenen ved Egeskov Slot, har hun et nyt album i bagagen, hvorfra hun indtil videre har udgivet singlerne ‘Bruge dig’, ‘Giganter’ og ‘Regn’.

Liss har tidligere aflyst festivalkoncerter for at kunne arbejde på deres kommende album, som vi i øvrigt glæder os helt vildt til. Måske de nye bookinger er tegn på, at processen nærmer sig en ende?

Mew viste med sidste års ‘Visuals’, at de stadig kunne deres kram til trods for, at guitarist Bo Madsen har forladt dem. Live har de også bevist, at de kan levere som trio, blandt andet med deres overbevisende koncert på Roskilde Festival i 2015.

Heartland Festival finder sted ved Egeskov Slot fra den 31. maj til den 2. juni.

Læs også: Se Patti Smiths følelsesladede optræden med Bob Dylans ‘A Hard Rain’s A-Gonna Fall’ til Nobel-ceremonien

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af