Jenny Wilson annoncerer nyt personligt album om overgreb – ‘Exorcism’ får premiere til CPH:DOX

Jenny Wilson annoncerer nyt personligt album om overgreb –  ‘Exorcism’ får premiere til CPH:DOX
Jenny Wilson.

Det er over fire år siden, svenske Jenny Wilson udgav sit seneste album, ‘Demand the Impossible’, som var et kraftfuld og konfronterende værk. Og det lader til, at hun fortsætter i samme stil, omend muligvis endnu mere voldsomt. Hendes femte album har fået titlen ‘Exorcism’ og udkommer den 23. marts.

Hvis man ikke kan vente, kan man dog komme til forpremiere på albummet. Den 15. marts bliver arrangementet ‘Exorcism – En aften med Jenny Wilson’ afholdt på Kunsthal Charlottenborg som en del af CPH:DOX. Foruden at afholde lyttesession for ‘Exorcism’ vil Jenny Wilson denne aften kuratere kortfilm, afholde Q&A, spille minikoncert og dele sine tanker bag hvert nummer på det kommende album.

Jenny Wilson siger i en pressemeddelelse, at ‘Exorcism’ kommer til at handle om overgreb, og hun kalder albummet for »det sværeste, jeg har gjort. På mange niveauer«. Hun beskriver albummet som et forsøg på at »tage det tilbage, jeg har tabt« og at »rense det væk, der har gjort mig ondt«.

Det lader ikke til, at Wilson planlægger at være diskret omkring det. Den første single får den grovkornede titel ‘RAPIN*’ og udgives den 26. januar. Wilson har indtil videre udgivet denne stærke teaser-video, der giver et indtryk af, at vi har at gøre med et album, der ikke pakker noget ind.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Mø vs. Jenny Wilson: En snak om rastløshed og at være sig selv i musikbranchen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af