Lupe Fiasco er kritisk over for Kendrick Lamar: »Han lever ikke op til mine standarder for en top-lyriker«

Lupe Fiasco er kritisk over for Kendrick Lamar: »Han lever ikke op til mine standarder for en top-lyriker«
Kendrick Lamar. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Kendrick Lamar har de seneste par år opnået en status i hiphopverdenen som en af tidens største og bedste rappere, og for eksempel har Billboard rangeret ham som en af de bedste nogensinde. Det er dog ikke alle, der er enige i den dom over den populære Compton-rapper.

Hiphopveteranen Lupe Fiasco skrev den 6. januar en række tweets, hvor han blandt andet siger om Kendrick, at han »ikke lever op til mine standarder for en top-lyriker«. Derefter skrev han, at Kendricks hyldede vers på Big Sean-sangen ‘Control’ var »wack« og »super overhyped«. Til trods for, at Lupe Fiasco ikke mener, at Kendrick Lamar er en lige så stor lyriker, som han har ry for at være, erkender Lupe, at Kendrick »generelt har gode tekster og fortæller fænomenale historier«.

Disse tweets, der sidenhen er blevet slettet (men lever videre via nedenstående screenshots), blev skrevet som svar til en fan, der spurgte Lupe Fiasco, hvorvidt han mente, at Logic var bedre end Kendrick Lamar. Mens Logic tit er blevet beskyldt for at læne sig meget op ad Kendricks lyd, er den mest udbredte holdning (retvist), at Kendrick er den bedre af de to. Lupe Fiasco sagde dog allerede i 2014, at han syntes, Logic var en dygtigere lyriker end Kendrick Lamar – en holdning, han øjensynligt stadig står ved.

Han har dog som sagt slettet disse tweets sidenhen, så man skal måske tage hans udtalelser med et gran salt. Læs de slettede tweets og vurder selv, om Lupe har fat i noget.

Læs også: Kendrick Lamar: De unge rappere skal respektere den ældre generation

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af