Migos udgiver ‘Culture II’ lige om lidt

Migos udgiver ‘Culture II’ lige om lidt
Migos. (Foto: Paras Griffin/Getty Images)

Migos har længe været en toneangivende og indflydelsesrig rapgruppe, men sidste år trådte de for alvor ind i hiphoppens superliga med det festlige album ‘Culture’ og den hitlistedominerende single ‘Bad and Boujee’. Vi har ventet en efterfølger i noget tid, men sidenhen har alle tre medlemmer været aktive på det ene projekt efter det andet, så vi har været forstående for, hvis ‘Culture II’ ikke kom lige med det samme.

Vi var ganske vist lovet en udgivelse i januar, men som vi i stadighed manglede en konkret dato, virkede det gradvist mindre og mindre sandsynligt. Det ser dog ud til, at vi tog fejl, for på Twitter har trioen delt dette billede, der formentlig angiver den 26. januar som udgivelsesdato for ‘Culture II’:

Det er selvfølgelig værd at nævne, at billedet ikke siger noget eksplicit om, at den angivne dato er udgivelsesdatoen, og helt hypotetisk kunne det også være dagen for udgivelsen af en ny single eller annonceringen af en ‘Culture II’-turné. Det virker dog absolut mest sandsynligt, at vi har at gøre med datoen for en albumudgivelse.

Ind til videre har vi fået to singler fra ‘Culture II’: Den hårdføre ‘MotorSport’ feat. Cardi B & Nicki Minaj og senest den sprælske Pharrell-producerede ‘Stir Fry’.

Læs anmeldelse: Migos ‘Culture’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af