Se Finn Wolfhard fra ‘Stranger Things’ fortolke The Velvet Underground med sit band Calpurnia

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Finn Wolfhard er bedst kendt som skuespiller i ‘It’ og ‘Stranger Things’ (Mike), men i november kunne vi meddele, at hans band Calpurnia havde indgået en pladekontrakt med Royal Mountain Record. Der er stadig ingen officielle udgivelser ude fra bandet, men de er begyndt at spille koncerter, der hovedsageligt består af covernumre.

I weekenden i New York spillede de blandt andet ovenstående cover af The Velvet Underground-sangen ‘Here She Comes Now’ fra 1968. Wolfhard siger om deres cover, at »det er dedikeret til Lou Reed… øh… og øh, Hulk Hogan«.

Med Wolfhard som forsanger og guitarist har gruppen også spillet covers af Pixies, Weezer, Twin Peaks, Nirvana og Mac DeMarco, så man kan nok forvente, at disse kunstnere i en eller anden grad vil påvirke lyden på Calpurnias første ep, der ifølge Rolling Stone er ude i løbet af denne måned.

Læs også: Finn Wolfhard fra ‘Stranger Things’ har fået en pladekontrakt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af