Se Justin Timberlake få besøg af countrystjernen Chris Stapleton i videoen til ‘Say Something’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har undret os meget over Justin Timberlakes retning på de to første singler fra det kommende album ‘Man in the Woods’. Timberlake har beskrevet albummet som »moderne americana med 808-trommer«, men vi kunne hverken høre det på ‘Filthy’ eller ‘Supplies’.

På den nye sang, ‘Say Something’, hører vi endelig noget i retning af det, vi i blev lovet af Justin i første omgang, og videoen understøtter, at vi har at gøre med nogle nye og gamle elementer, der mødes.

Videoen, der i øvrigt lader til at være indspillet i ét langt take, starter med, at Justin står og leger dj bag en mixerpult, og så bevæger han sig over til en akustisk guitar – både i videoen og i sangen.

I videoen optræder også countrystjernen Chris Stapleton, der de seneste år har imponeret anmeldere med sin neotraditionelle countrymusik. Chris Stapleton synger også med på sangen, hvor han blandt andet står for leadvokalen på andet vers. I videoen starter Timberlake og Stapleton i hver sin ende af en stor bygning, men til slut bevæger de sig mod hinanden. Symbolikken er ikke svær at forstå: Justin lader traditionel country og moderne pop bevæge sig mod hinanden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af