Se Method Man i forskruet ‘Rap fyr i L.A.’-parodi hos ‘Saturday Night Live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I introsangen til gode gamle ‘Rap fyr i L.A.’ rapper Will Smith linjerne »When a couple of guys, they were up to no good / started making trouble in my neighbourhood / I got in one little fight and my mom got scared«. I en ny parodi leger ‘Saturday Night Live’ med tanken om, hvordan historien mon var gået, hvis det viste sig, at vi ikke havde at gøre med en gruppe tilfældige bøller, men derimod med en gruppe organiserede kriminelle.

I parodien tager Chris Redd rollen som Will Smith, og selv om videoen starter med den lette tone fra den populære sitcom, udvikler det sig til et makabert krimidrama, når vi bliver introduceret til gangsterbanden, som har Method Man fra Wu-Tang Clan i front. Weekendens vært, Jessica Chastain, er også med.

Hvert eneste twist i historien bliver dog stadig leveret i rapform – med beat og flow løftet direkte fra den klassiske tv-intro.

Læs også: ‘Tucci Gang’: SNL laver genial Lil Pump-parodi med en hyldest til skuespilleren Stanley Tucci

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af