Se The Tallest Man On Earths skrøbelige cover af Adeles ‘When We Were Young’

Det svenske quizprogram ‘På spåret’ har i hvert afsnit en optræden af en gæstemusiker, og i de seneste par sæsoner har de haft besøg af nogle af Nordens mest spændende navne såsom First Aid Kit, Susanne Sundfør og Veronica Maggio. I programmet opfører musikerne covernumre i samarbejde med husorkestret Augustifamiljen, der er Håkan Hellströms tidligere backingband.

Den svenske singer/songwriter Kristian Matsson, bedre kendt under kunstnernavnet The Tallest Man On Earth, optrådte i slut-december i årets sidste afsnit af ‘På spåret’. Her opførte han både et cover af Elizabeth Cotton-sangen ‘Freight Train’ og af ‘When We Were Young’, en af de bedste og mest hjerteskærende sange fra Adeles seneste album, ’25’ fra 2015.

Mens The Tallest Man On Earth ikke leverer nummeret med samme skønsang som Adele, er hans stemme fyldt med den skrøbelighed, der udgør nummerets kerne, og Augustifamiljen leverer en rustik, afdæmpet instrumentation, der bærer præg af klaverballader som dem, Billy Joel og Elton John gjorde populære i 70’erne.

Læs anmeldelse: Adele ’25’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af