Video: Håndbajerbekendelser med Iris Gold

Den Roskilde- og Spot Festival-sanger ville gerne arbejde for julemanden – hvis han fandtes. Det afslører hun i vores seneste afsnit af Håndbajerbekendelser.

»Jeg er rimelig obsessed med jul«, fortæller Iris Gold, da vi møder hende på Bolsjefabrikken på Nørrebro, hvor hendes øvelokale ligger.

Og man tror på hende, når man ser, hvordan hun får julelys (pun intended) i øjnene, når hun snakker om det – og alt muligt andet. For det er umuligt ikke at blive i godt humør, når man er sammen med den storgrinende sangerinde, ligesom det er tilfældet med hendes seneste hornfyldte, soulede hiphopsingle, ‘All I Really Know’.

Hendes yndlingsjulesang kommer også fra hiphoppens verden. Det er nemlig Run-D.M.C.’s ‘Christmas in Hollis’, som hun sågar har lavet sit eget vers til. Det giver hun en smagsprøve på, før hun – selvfølgelig – bryder storgrinende sammen.

Til sommer kan du opleve hende på Roskilde Festival, ligesom hun også lige er blevet bekræftet til Spot Festival. Mon ikke, der også bliver andre muligheder for at fange hende live i løbet af festivalsæsonen?

Læs også: Hold øje med: Iris Gold blander retropop og soulet hiphop

Se også vores Håndbajerbekendelser med Selina Gin fra Nelson Can:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af