Se videoer til to nye Janelle Monáe-sange – udgivelsesdato for ‘Dirty Computer’ afsløret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Janelle Monáe annoncerede for en uge siden, at hun var på vej med sit tredje album, ‘Dirty Computer’, og nu har den nytænkende kunstner udgivet de to første singler, ‘Make Me Feel’ og ‘Django Jane’, med musikvideoer til begge sange. I samme omfang har hun fortalt, at ‘Dirty Computer’ udkommer den 27. april.

Det første nummer, ‘Make Me Feel’, er en kæk lille funkbasker, der leder tankerne hen mod Prince, men Janelle Monáes personlighed står stadig umådeligt klart frem, og selv om instrumentationen kan virke simpel i starten, viser hun med tiden, at nummeret har mange facetter, hvilket blot understøttes af den farverige video.

‘Django Jane’ er derimod noget af den pureste hiphop, Janelle Monáe nogensinde har lavet. Hun er selvsikker, kæphøj og mere end i stand til at vise, at hun har noget at have det i. Hvor ofte har du måske hørt en rapper kunne prale med at være skuespiller i en Oscar-film?

Monáe har endvidere offentliggjort coveret til ‘Dirty Computer’:

‘Dirty Computer’ består af 14 tracks, og nogen tid efter albumudgivelsen vil der udkomme en tilhørende narrativ film, muligvis noget i stil med det, Beyonce gjorde på ‘Lemonade’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af