Se Logic tage til Japan i videoen til det nye nummer ‘Overnight’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Logic har netop delt en ny sang ved navn ‘Overnight’ med en tilhørende video. Videoen er optaget i Japan, og man ser Logic danse og feste på gaderne og ved vandet. Men det har dog ikke meget med sangens lyriske indhold at gøre.

Nummeret handler om, at trods hvad mange åbenbart tror, så er Logic ikke blevet berømt over natten, men efter lang tids hårdt arbejde. Nej, det er ikke første gang, en rapper har behandlet dette emne – Drake og The Notorious B.I.G. står frem som de tydeligste eksempler, og Logic siger ikke særlig meget, som disse to herrer ikke allerede har sagt – men da det også var et vigtigt emne på hans seneste single, 44 Bars, kan det se ud til, at det kunne være det gennemgående tema på en efterfølgeren til sidste års ‘Everybody’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af