Timberlake og Fallons ‘Songversation’ er lige den rette dosis åndssvag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er Justin Timberlake-sæson, hvis du ikke har opdaget det. I dag har den blandt stået på Super Bowl-optræden og annonceringen af en koncert til august. Det stopper dog ikke her, for popstjernen har også været et smut forbi sin gode ven Jimmy Fallon og hans talkshow.

De to har en lang række interne sketches bag sig – fra Camp Winnipesaukee til hashtag-videoen, som den nye ‘Songversation’ på sin vis bygger videre på: Hvor de dengang havde en ‘almindelig’ samtale krydret med hashtags galore, er snakken denne gang krydret med, ja, sang på kryds og tværs. Småkager går dog igen i begge sketches.

Kemien er ikke til at komme uden om, og selv om det godt kan være lidt for meget af det gode, så er sketchen også lige præcis den rette dosis af åndssvag.

Læs anmeldelse: Justin Timberlake ‘Man of the Woods

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af