15 nye navne klar til Spot Festival – bl.a. When Saints Go Machine og K-phax

15 nye navne klar til Spot Festival – bl.a. When Saints Go Machine og K-phax
When Saints Go Machine-frontmand Nikolaj Vonsild på NorthSide, 2017. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Spot Festival har annonceret 15 nye navne til årets program. Vanen tro er der godt med mindre danske navne som Thøger Dixgaard, K-phax og August Rosenbaum, men der er også nogle tilføjelser fra den lidt mere etablerede ende af landets musikscene i form af Kira Skov, The Asteroids Galaxy Tour og When Saints Go Machine.

De nye annonceringer byder også på nogle få internationale navne: Norge byder på Mac DeMarco-lignende janglepop fra Jakob Ogawa og funky hiphop fra Pasha, mens Sverige giver festivalen en dosis storladen stadionpop fra Shirin.

Der er også noget så sjældent som musikere fra den anden side af Atlanten til stede blandt de nye navne. Den canadiske americanamusiker Nick Doneff holder dobbeltkoncert med den danske folksanger Ida Wenøe, og den texanske klassiske komponist og rockmusiker Nathan Felix slår sig sammen med danske Carsten Bo Eriksen til et koncertarrangement, der ganske velklingende hedder ‘Punk og Melankoli for 2 Steinway flygler og quadrofonisk højttalerorkester’.

Dagens annonceringer:
Artifact Collective
August Rosenbaum
Go Go Berlin
Ida Wenøe & Nick Doneff (DK/CA)
Jakob Ogawa (NO)
K-Phax
Katrine Stochholm
Kira Skov
Pasha (NO)
Punk og Melankoli for 2 Steinway flygler og quadrofonisk højttalerorkester
Prophet Profit
Shirin (SE)
The Asteroids Galaxy Tour
Thøger Dixgaard
When Saints Go Machine

Spot Festival finder sted på diverse aarhusianske spillesteder fra den 9.-13. maj.

Læs også: Den unge rapper K-phax kræver, at du tager ham alvorligt: »Jeg er ikke en gimmick-artist«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af