Facebook-film følger Jamaikas første fridag fra fængsel i to år – synger ny sang

Facebook-film følger Jamaikas første fridag fra fængsel i to år – synger ny sang
Jamaika i minidokumentaren.

Der har været relativt stille omkring Jamaika de seneste år. Han har godt nok udgivet et par singler som den stærke ‘Ansvar’, samt sange med Carmon og Sivas, og han er dukket op på features hos blandt andet Ung Cezar. Men nyt materiale har vi ikke fået meget af. Vi har måttet nøjes med et par updates, hvor rapperen blandt andet postede et billede af sig selv iført håndjern eller rappede over telefonen.

Det skyldes, at sangeren fra Vejle har siddet i Horsens Statsfængsel i op mod to år uden mulighed for udgang. Og så er det jo svært at lave musik.

Men nu har Jamaika været ude for en kort stund, og et kamerahold har fulgt rapperen på den ifølge videoen »ultra korte udgang« fra fængslet, hvor han besøger sin familie og derefter mødes med et hold venner på en parkeringsplads og filmer en video til en ny sang.

Den somaliske sanger har tydeligvis ikke mistet stemmen i sin celle: Hans vokal er smuk og stærk som altid. Derudover har han tilsyneladende fået sig et Stormzy-agtigt skæg. Omgivelserne står i skarp kontrast til sangerens skrøbelige stemme – der er både kamphunde og pistoler.

Se hele dokumentaren forneden via Jamaikas Facebook.

Læs interview: Hvordan blev Jamaika dansk raps største håb, når han ryger ind og ud af fængsel?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af