Jamaika freestyler fra fængslet: Hør den telefonindspillede ‘Linjer fra habez’

Jamaika freestyler fra fængslet: Hør den telefonindspillede ‘Linjer fra habez’
Foto: Daniel Hjort/Soundvenue

2016 har været noget af et rutsjebaneår for Jamaika: Han fik udgivet sit fremragende første udspil ’SxB på fri fod’, givet sin første festivalkoncert på dette års Roskilde Festival, og for to måneder siden slap han den ørehængende banger ’Jeg har dem’. Egentlig var han også booket til at spille på Odenses Karrusel-festival i september, men blev taget af plakaten i sidste øjeblik.

Nu viser det sig, at Karrusel-aflysningen højst sandsynligt opstod som følge af en tur i fængsel – som for Jamaika desværre ikke er noget nyt. Han sidder stadig inde, og i den forbindelse har han på ægte hustler-manér valgt at dele en telefonindspillet freestyle fra cellen med titlen ’Linjer fra habez’.

’Habez’ betyder fængsel, og i det grynede lydklip, der akkompagneres af en lyrikvideo, crooner Jamaika sig frem til, hvordan landet ligger for ham i skrivende stund.

På sin Facebook, hvor han i går delte klippet, forklarer han:
»I en hver mands liv kommer man til øjeblikke, hvor der skal træffes hurtige beslutninger.. Og alle beslutninger har sine konsekvenser. Det skal ikke være nogen hemmelighed længere at jeg sidder inde i øjeblikket. Der er ikke så meget at komme efter og jeg vælger at tage min dom som en mand! Håber ikke nogen af mine følgere føler sig skuffet eller efterladt for uden jer, havde alt det her ikke været muligt, i skal vide at jeg er dybt taknemlig for alt den støtte i har givet mig igennem tiden i skal slet ikke tro jeg har glemt jer!! Men som jeg har fortalt jer for omkring to uger siden, er det intet der kan holde en SxB tilbage!! Fik hustlet mig frem til en indspilning af nogen Bar Barz gennem en dudu og linjerne kommer fra hjertet af! Så har i også lidt at holde jer varme på i denne kolde vinter. Håber i kan li den! Jeg er snart ude igen, i må ikk tro de kan holde mig tilbage!!«.

Læs interview: Hvordan blev Jamaika dansk raps største håb, når han ryger ind og ud af fængsel?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af