Hør debutsinglen fra Finn Wolfhards band Calpurnia

Hør debutsinglen fra Finn Wolfhards band Calpurnia
Calpurnia.

I november kunne vi meddele, at bandet Calpurnia, med Finn Wolfhard fra ‘Stranger Things’ i front, havde underskrevet en kontrakt med pladeselskabet Royal Mountain Records. Nu har bandet udgivet den første sang og musikvideo fra en kommende ep, der bliver produceret af Cadien Lake James fra bandet Twin Peaks.

‘City Boy’ er en glad lille omgang guitarpop, der let kunne lede tankerne hen mod nutidige musikere som Mac DeMarco og Soccer Mommy, men også de mere poppede sider af et band som The Velvet Underground træder frem – et band, Wolfhard og co. da også tidligere har spillet musik af.

Calpurnias kommende ep har endnu ingen titel eller udgivelsesdato, men bandet forventer, at den er ude en gang i foråret. Bandet har i følge Consequence of Sound en turné i planerne, men der er intet nyt om, hvor denne turné bringer dem

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af