Hør Drakes remix af N.E.R.D. og Rihannas ‘Lemon’

Hør Drakes remix af N.E.R.D. og Rihannas ‘Lemon’
Drake. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Sidste år lagde Rihanna et overlegent rapvers på N.E.R.D.s comeback-single ‘Lemon’, og det har Drake nu taget under kærlig behandling på et officielt remix af selvsamme nummer, som fik sin debut i Drakes OVO Sound Radio show på Beats 1 i går aftes, hvor Pharrell var gæst.

På remixet er både Rihanna og Pharrells vers intakte, mens Drake indleder sangen med et nyt vers, hvor han blandt andet giver et shout out til sin far med ordene: »My daddy told me ‘listen you better get some money and not die and go to prison / So you see / Yeah, I got rich and stayed free / Free the dawgs doin’ B.I.Ds.«

Remixet kan høres nedenfor, mens hele 58. episode af OVO Sound Radio med Pharrell kan streames via Apple Music.

Læs også: Drake teaser nyt album: »Jeg laver det for Toronto«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af