Drake teaser nyt album: »Jeg laver det for Toronto«

Drake teaser nyt album: »Jeg laver det for Toronto«
Drake i videoen til 'God's Plan'.

Drake er aldrig bleg for at sende kærlighed afsted til sin hjemby Toronto, så da han i går aftes var gæst ved en basketballkamp for hjemmeholdet The Raptors, som han i øvrigt er ambassadør for, fik han lov at sige et par ord inden kampen mod Houston Rockets.

Her indtog Drake sportsarenaen med ordene »Jeg elsker jer alle sammen. Jeg arbejder på det her nye album for byen (Toronto, red.)«, hvilket straks udløste klapsalver i salen, som kan ses i videoen nedenfor.

Det er ganske vist ikke meget information, men det bekræfter ikke desto mindre, at Drake formentlig har et ‘rigtigt’ album i støbeskeen som opfølger til sit seneste studiealbum ‘Views’ fra 2016. Det blev sidste år efterfulgt af mixtapet ‘More Life’, og i januar i år udgav han projektet ‘Scary Hours’, der bestod af de to singler ‘Diplomatic Immunity’ og ‘God’s Plan’, hvis velgørende video siden er blevet et kæmpe viralt hit.

Læs også: Drake donerer en million dollars væk til velgørende formål i videoen til ‘God’s Plan’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af