Hør Gucci Mane, French Montana, 21 Savage og flere på vanvittigt remix af Lil Pumps ‘Gucci Gang’

Hør Gucci Mane, French Montana, 21 Savage og flere på vanvittigt remix af Lil Pumps ‘Gucci Gang’

Drakes radioprogram OVO Sound Radio, som man kan høre på Apple Musics Beats 1, havde i weekenden premiere på er helt nyt remix af Lil Pumps megahit ‘Gucci Gang’. Foruden Lil Pump selv på omkvædet byder det otte minutter lange remix på vers fra Gucci Mane, Bad Bunny, 21 Savage, J Balvin, French Montana og Ozuna.

Versene er skiftevist på engelsk og på spansk, og Pump går all-in på den latinamerikanske popbølge med inkluderingen af henholdsvis Ozuna, J Balvin og Bad Bunny. Rapperen selv har rødder i Mexico og Cuba.

Den kyniske lytter vil måske påstå, at sangen er lige lovlig langtrukken, hvilket er pudsigt, da originalen er et af de korteste hits til at indtage den amerikanske top-ti i årevis.

Til trods for, at sangen er meget lang, er det underholdende at høre det farverige udvalg af rappere overtage Lil Pumps simplistiske beat med deres mange forskellige former for flows.

Læs også: Stålsat, selvpinende velgører skraber penge ind ved at sige ‘Gucci Gang’ en million gange

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af