Laver Drake også musik med Kanye West i Wyoming?

Laver Drake også musik med Kanye West i Wyoming?
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Kanye West er tilsyneladende i gang med at indspille, hvad der formodentligt er et nyt album, på en bjergtop i det snedækkede Wyoming. I de seneste uger er der dukket billeder op af både Travis Scott, Kid Cudi, Nas, The-Dream og et hold af producere, der alle er rejst til skibyen Jackson Hole for at lave musik med Kanye.

Nu har et par snedige fans på internettet spottet, at Drake tilsyneladende også har været i Wyoming. Lidt detektivarbejde viser, at – og hold nu fast! – en lokation, hvor Kim Kardashian har postet billeder fra i weekenden af hende Kanye, er identisk med et sceneri, Drake befandt sig i, som kunne ses i en Instagram-story, som Drakes private fotograf, Theo Skudra, delte i weekenden. Beviserne kan ses i to Instagrams posts herunder.

Indrømmet, intet er bekræftet, før Drake og Kanye dukker op på det samme foto i deres vintergear, men det virker samtidig også usandsynligt, at Drake bare er på weekendtur i Wyoming, hvis det ikke er for at joine resten af det all star-hold, Kanye har samlet i studiet.

Og Drake og Kanye teasede allerede et fællesalbum i 2016, så måske 2018 endelig bliver året?

Læs også: Hør Drakes remix af N.E.R.D. og Rihannas ‘Lemon’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af