Metal-rapperen og Youtube-sensationen Scarlxrd kommer til Danmark

Metal-rapperen og Youtube-sensationen Scarlxrd kommer til Danmark
Scarlxrd.

Har du nogensinde hørt en af de tidlige, punkede XXXTentacion-sange og tænkt: Det her er ikke helt voldsomt nok? Så er Scarlxrd nok lige din kop hostesaft.

Nu kommer den britiske rapper og Youtuber til Danmark, og Scarlxrd giver koncert i Pumpehuset 24. maj.

Scarlxrd har taget den metal- og punkinspirerede hiphop, der er blevet stor på Soundcloud, og kørt den helt ud i ekstremer. Han skriger og råber henover distortede beats, der bruger din trommehinde som boksepude.

Rapperen har tidligere været kendt på Youtube under navnet Mazzi Maz og har også haft et rockrap-band, men ser nu for alvor ud til at få succes med Scarlxrd-projektet.

Man forstår godt hvorfor: Det er et gennemført univers, vi befinder os i (også rent visuelt), der rammer tidsånden helt perfekt. Især hittet ‘Heart Attack’ er en kompromisløs punkrap-bombe, der er svær ikke at blive blæst omkuld af.

Hvis man skulle beskrive ung hiphop i 2018, ville man nok pege på noget a la Scarlxrd: En rapper i sort, goth-agtigt tøj og med ansigtsmaske, der skriger henover forvrængede melodier og 808-trommer.

Billetsalget starter onsdag den 28. marts kl. 10.00 via Billetlugen.

Scarlxrd (UK)
24. maj
Pumpehuset
Billetpris: Endnu ikke annonceret

Læs også: Fem tendenser, der gjorde 2017 til et af de mest skelsættende år i hiphop nogensinde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af