Premiere: Ecstasy in Order blander elektronisk eufori og rivende rock på ny single

Premiere: Ecstasy in Order blander elektronisk eufori og rivende rock på ny single

Ecstasy in Order tæller to år og to ep’er, og nu er den danske trio klar med en ny single til samlingen. Dagens nye nummer fra gruppen, der har rødder i musikkollektivet Vellness Plader, går under titlen ‘Aliasing’, og den er endnu et heftigt møde mellem kølige, elektroniske fabriksbeats og skramlede, solide rockformler.

Det dynamiske genreclash, der kendetegner trioens udtryk, går igen i såvel lyd- som tekstuniverset på ‘Aliasing’. Med bandets egne ord er nummeret et opgør med teknisk kynisme og en given sig hen til kærligheden.

Trioen uddyber tankerne bag ‘Aliasing’: »Musikalsk set ønsker vi at udforske den elektroniske musik og rockmusikken. Vi arbejder med at gøre bas og guitar til en del af den elektroniske lyd, samtidig med at vi ønsker at beholde deres naturlige rå udtryk og de improvisatoriske elementer. På samme måde kommer tekstuniverset til at dreje sig om teknologien og mennesket, og det tager udgangspunkt i en række fænomener, der i teknologisk terminologi også synes at forklare det humane«.

Ecstasy in Order er nu i studiet for at færdiggøre deres første fuldlængdealbum ‘XI02’. På det kommende album har gruppen, der ellers udelukkende selv har stået bag produktionerne, fået en hånd med fra Jacob Günther Andersen fra Franske Piger (der ligesom Ecstasy in Order er en del af Vellness Plader-kollektivet).

Ecstasy in Order kan opleves på dette års Roskilde Festival, hvor de netop er blevet annonceret som en del af programmet til Countdown-scenen.

Læs også: Roskilde-talenter: Her er vores 10 favoritter i vækstlagsprogrammet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af