Se Eddie Vedder spille Tom Pettys ‘Room at the Top’ til ‘In Memoriam’-indslaget ved årets Oscar

Se Eddie Vedder spille Tom Pettys ‘Room at the Top’ til ‘In Memoriam’-indslaget ved årets Oscar
Eddie Vedder til årets Oscar-show. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Til Oscar-ceremonien er et af de faste årlige indslag ‘In Memoriam’, hvor akademiet mindes alle de markante personligheder, underholdningsindustrien har mistet i løbet af det forgangne år – naturligvis med fokus på filmindustrien. I år blev dette gjort til tonerne af Pearl Jam-forsangeren Eddie Vedder, der sang Tom Petty-sangen ‘Room at the Top’, da Petty netop var i blandt dem, der døde i 2017.

Det var en stærk optræden, især med henblik på, hvor nært et forhold Vedder har haft med døden gennem tiden. Stort set alle andre af 90’ernes store grunge-sangere er døde, herunder hans eget bandmedlem fra Temple of the Dog, Chris Cornell. Man behøver derudover næppe at komme særlig dybt ind på begivenhederne på Roskilde Festival i år 2000, før det står klart, at død er en ubehageligt nærværende del af Eddie Vedders karriere.

Læs også: Det mest overraskende ved Oscar-priserne var, hvor uendeligt lidt overraskende de var

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af