Vince Staples kommer ikke til at holde kæft foreløbig – hør ‘Get the Fuck Off My Dick’

Vince Staples kommer ikke til at holde kæft foreløbig – hør ‘Get the Fuck Off My Dick’
Vince Staples. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Vince Staples er fucking sjov på sociale medier. Han skændes, joker, diskuterer og har ret geniale kulturelle observationer.

Han er heller aldrig bange for at træde nogen over tæerne og har sikkert pisset mange folk af i tidens løb. Derfor var det kun logisk, at han forleden lovede at »holde fucking kæft for evigt«, hvis folk donerede to millioner dollars til ham via GoFundMe.

Men det løfte var ikke blot endnu et af Staples’ sjove SoMe-stunts, men en del af en ret genial marketing-strategi for vestkystrapperens nye sang, der (selvfølgelig) hedder ‘Get the Fuck Off My Dick’. Sangen er en mere minimalistisk, rendyrket hiphopsang i forhold til rapperens seneste elektroniske eksperimenter. Lidt mere ‘Summertime 06’ end ‘Big Fish Theory’ altså, og det er bestemt ikke en dårlig ting.

Og så er der jo bare noget genialt ved at høre en rapper med en så karakteristisk stemme og legendarisk IDGAF-attitude sige »get the fuck off now, get the fuck off my dick«.

Læs også: Vince Staples er ikke imponeret over Eminems Trump-freestyle: »Den er trash«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af