For kun 12 millioner kroner vil Vince Staples »holde fucking kæft for evigt«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Opdatering: Pitchfork mener at have fundet ud af, at videoen er en teaser for en ny single ved navn ‘Get the Fuck Off My Dick’, der skulle udkomme fredag.


Den Roskilde-aktuelle rapper Vince Staples har nu engang en helt særlig form for humor. Foruden at give sine fans glimrende album som ‘Summertime ’06’ og ‘Big Fish Theory’, vil han også gerne give sine haters noget.

Hvis du ikke kan lide Vince Staples, har du nemlig nu mulighed for at donere til en fundraiser, og hvis han når op på de totale to millioner amerikanske dollars (ca. 12 millioner danske kroner), vil han »holde fucking kæft for evigt«, hvilket indebærer »ingen sange, ingen interviews, ingen noget som helst«.

I beskrivelsen til denne fundraiser står der også, at han lover at »flytte til Palmdale«, »købe en Honda«, »et års forbrug af suppe til de homies, der sidder inde« og »købe en hundehvalp«, såfremt han når de 12 millioner kr.

I skrivende stund er fundraiseren nået op på 1.234 dollars, svarende til 7.425 danske kroner. Og er vi så færdige med at fortælle Vince, hvad han bør og ikke bør gøre?

Læs også: Vince Staples er ikke imponeret over Eminems Trump-freestyle: »Den er trash«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af