Cardi B-feber forvandler ‘SNL’s Aidy Bryant til en bitchy boss lady fra the Bronx

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I weekenden lagde Cardi B vejen forbi ‘Saturday Night Live’ til en optræden, der skabte opmærksomhed af mere end én årsag. Først leverede den albumaktuelle rapper et medley af sine kæmpehits ‘Bodak Yellow’ og ‘Bartier Cardi’, dernæst en øm udgave af ‘Be Careful’. Under sidstnævnte optræden var det dog snarere Cardis mave, der stjal fokus, idet hendes kropsnære kjole afslørede, at hun ikke var alene på scenen.

Men en gravid mave afholder ikke Cardi B fra at udvise en omgang vaskeægte Bronx-attitude, og det er ‘SNL’-showets skuespiller og komiker Aidy Bryant faldet pladask for i lørdagens afsnit.

Her går Aidy Bryant fra at være den generte pige på kontoret til overivrig fangirl og selverklæret BFF med stjernen – hvilket naturligvis giver hende en omgang overdrevet gade-attitude, en beskridt Bronx-mund, bloody shoes, en række geniale Cardi-kendingslyde (heriblandt Kardashian-klassikeren okurrrr) og naturligvis det oplagte alias ‘Aidy B’.

Se sketchen i toppen, og sørg for at se den til ende – Cardi B’s reaktion på optrinnet til slut er lige i øjet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af