Distortion afslører fem store gadefester under det nye koncept ‘Main Street Parties’

Distortion afslører fem store gadefester under det nye koncept ‘Main Street Parties’
Emil Kruse på Distortion Nørrebro, 2017. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Distortion indfører i år et nyt tiltag, hvor man med enten et gadearmbånd eller et Distortion-armbånd kan komme til fem store gadefester under fanen ‘Main Street Parties’.

Som navnet indikerer drejer det sig om ‘fester i festen’ under Distortions gadefester på Nørrebro og Vesterbro: To onsdag den 30. maj og tre torsdag den 31. maj.

På Rådhuspladsen afholdes den 30. maj en fest ved navn ‘P3 x Lågsus x Sovsen’ kl. 16.00 og helt til midnat. Her vil radiovært med mere Pelle Peter diske op med det stærkeste inden for ny dansk hiphop og elektronisk musik. Scenens lineup annonceres i løbet af maj.

Samme dag kl. 16.00-22.00 på Blegdamsvej 3 afholdes ‘Hypetrade x Puma x Arch: Not Your Usual Block Party’. Værterne har lagt op til en af årets største hiphopfester, når La Nuit, Nurb, Lilja, Naima, Joakim vs Serb, Fool, Emil Kruse, Icekiid, Eloq & Emil Lange, Topgunn, Skinz, Oh Boy!, Kesi og Sugarboiz skal optræde.

Torsdag den 31. maj kl. 16.00-22.00 på Litauens plads er der lagt an til en lidt mere afslappet fest, ‘Beboerfesten’. Golden Days sørger for akustiske koncerter og talks, og der vil endvidere være Silent Disco, hvor man kan tage høretelefoner på og danse, uden at det vil være forstyrrende for omgivelserne. Der vil desuden være mad fra Madkastellet til dette arrangement.

Hvis man stadig ikke har mistet pusten om torsdagen, kan man passende tage forbi Red Bull Music Street Stage på Liva Weels Plads kl. 16.00-22.00. Lineuppet offentliggøres først i maj, men vi kan nok regne med, at det bliver en ganske højenergisk fest.

Warner Music står torsdag kl. 16.00-0.00 for festlighederne på Rådhuspladsen. Her præsenterer de Morten (Breum), den britiske house-komet Elderbrook, et Distortion All-Stars-team samt Snavs, Faustix, King, SunCity, Milbo, Ealay, Josef Lee, David Dieu, Gunvad, Sleiman, Camo, Bassam, Mikkel, Way, Le Prom, Masel, Eebz, Bar-Z, Kofi Sa og Izzyy.

Husk: Disse fem er ‘bare’ Distortions ‘Main Street Parties’. På fredag offentliggøres samtlige gadefester på Nørrebro og Vesterbro.

Gadearmbåndet er til salg nu og koster i år 130 kr.

Læs også: Distortion afslører det fulde musikprogram til Ø’en og klubberne – 42 nye navne på plakaten

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af