Drake deler den nye single ‘Nice For What’ – se den stjernespækkede video

Drake deler den nye single ‘Nice For What’ – se den stjernespækkede video
Drake. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Torsdag aften lovede Drake under en gæsteoptræden med Majid Jordan i Toronto, at han ville smide en ny single fredag aften, og som sagt, så gjort.

Resultatet er ‘Nice For What’, der lyder som en klassisk Drake-hyldest til kvinderne i sit liv over et uptempo beat, som sampler Lauren Hill-nummeret ‘Ex Factor’ fra 1998.

I den tilhørende video har Drake ligesådan allieret sig med en parade af seje kvinder, der danser rundt med Drake i hjembyen Toronto. Her kan man blandt andet se ‘Insecure’-stjernen Issa Rae, altid sjove Tracee Ellis Ross og Tiffany Haddish, skuespillerinderne Rashida Jones, Michelle Rodriguez, Olivia Wilde, Laetitia Wright, Emma Roberts, Yara Shahidi og Zoe Saldana, supermodellen Jourdan Dunn og The Internet-sangerinden Syd.

Drake teasede i sidste måned, at et nyt album er på vej, og det gentog han under sin Majid Jordan-optræden, hvor han forklarede, at han var i Toronto for at færdiggøre sit kommende album. Om ‘Nice For What’ finder vej til Drakes femte studiealbum melder historien dog endnu intet om.

Læs også: Laver Drake også musik med Kanye West i Wyoming?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af