Hør hvordan Chance the Rapper fejrer sin 25-års fødselsdag – han har delt sin fødselsdagsplayliste

Hør hvordan Chance the Rapper fejrer sin 25-års fødselsdag – han har delt sin fødselsdagsplayliste
Chance the Rapper. (Foto: Kevin Winter/Getty Images.)

Chance the Rapper fyldte 25 år i går, og i den forbindelse var han så sød at dele sit fødselsdagssoundtrack med os. Han offentliggjorde fødselsdagsplaylisten ‘Big Chano: 25 & Alive’ på Apple Music, hvor man kan høre, at han ganske forventeligt hører en del hiphop. Kanye West, Lauryn Hill, Jay-Z og Young Thug er blandt rapperne, han lyttede til på sin fødselsdag.

Chance er dog ikke lige til at sætte i bås, og fødselaren gjorde også plads til DeBarge, Grover Washington Jr. og nok mest overraskende The Killers. Men man har da næsten heller ingen sjæl, hvis man kan lade være med at synge med på omkvædet til ‘Mr. Brightside’.

Han er heller ikke for god til at nyde sin egen musik, og på playlisten finder vi da også Cardi B-tracket ‘Best Life’, hvor han selv medvirker. Her i weekenden dukkede han også op under dette nummer til Cardi B’s Coachella-koncert.

Læs også: Hiphop og ’Dragon Ball Z’ deler et usynligt bånd – det siger mere om genren, end du tror

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af