Hør Justin Bieber, Jay Electronica og Poo Bear på den nye single ‘Hard 2 Face Reality’

Hør Justin Bieber, Jay Electronica og Poo Bear på den nye single ‘Hard 2 Face Reality’
Justin Bieber. (Foto: Mat Hayward/Getty Images)

R’n’b-sangeren og produceren med det ufrivilligt (?) morsomme kunstnernavn Poo Bear har fået fat i nogle ret store gæster til sin nyeste single, ‘Hard 2 Face Reality’. Det drejer sig om den næsten mytiske rapper Jay Electronica og en vis canadisk popstjerne ved navn Justin Bieber, som Poo Bear i mange år har arbejdet sammen med som sangskriver.

Sangen er en vemodig, lettere dunkel omgang r’n’b med et guitarriff, der lyder som snydt ud af introen til et postgrunge-hit fra start-00’erne. Trommerne giver dog en mere smooth, typisk r’n’b-lyd. Selv om Bieber og Jay Electronica begge har præsteret bedre tidligere, tilfører de noget karakter, som Poo Bear ingenlunde selv formår.

Sangen er udgivet sammen med en lyrikvideo, der fortæller en melodramatisk sæbeopera om ulykkelig kærlighed.

Sangen stammer fra et kommende Poo Bear-album ved navn ‘Bearthday’, der udkommer den 27. april. Foruden disse to gæster byder albummet også på features fra blandt andre Zara Larsson, Ty Dolla $ign og J Balvin.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af