Noah Carter er tilbage – hør den nye single ‘Search’, produceret af Jens Ole McCoy

Noah Carter er tilbage – hør den nye single ‘Search’, produceret af Jens Ole McCoy
Noah Carter. (Foto: Creationsofla)

Tidligere på ugen fik vi en lille videoteaser, der lagde i kakkelovnen til ‘2nd demo’, men nu er Noah Carter officielt tilbage med den nye single ‘Search’.

Nummeret er det første siden rapperens roste debutudgivelse ‘Couch Dreams’ fra sidste år, som vi ganske enkelt kårede til den bedste danske udgivelse i 2017.

‘Search’ er produceret af Jens Ole McCoy, som også stod for hele ‘Couch Dreams’, og singlen viser nye sider af samarbejdet. Det er ikke hård hiphop som ‘Team Litty’ eller blød r’n’b som ‘Come Alive’, men noget nyt og anderledes simpelt og ærligt.

Produktionen er mere elektronisk funderet – ikke rigtig hiphop, ikke rigtig r’n’b – men har dog lidt tropiske undertoner i trommemønstrene. Det er ind til benet.

Carter rapper og synger om at bygge sig selv om, men det virker utvivlsomt også som om, at der er en udkåren, som teksten kredser om. Måske en forhenværende én af slagsen, hvis man lytter efter i andet omkvæd?

»You’re the only one I wanna talk to
You’re the only one I give my heart to
You’re the only one I share my thoughts with
Never thought you’d be on some fraud shit
Like, what happened, like, what’s happenin’?«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af