Noah Carter udgiver videoteaser med ny musik – varsler »2nd demo«

Noah Carter udgiver videoteaser med ny musik – varsler »2nd demo«
Noah Carter i teaseren for '2nd Demo'.

Sidste år meddelte Noah Carter, at et nyt album var på vej mod årets slutning. Det kom aldrig. Men noget tyder på, at vi er heldigere i 2018.

Nørrebro-rapperen har nemlig lige lagt en 90 sekunder lang teaser op på sin Facebook, hvor man kan høre et nyt nummer. Rapperen driver rundt i en storby i et døsigt univers og hænger blandt andet ud med Benny Jamz.

Man ser alkohol, en joint og Carter rapper om hostesaft. Samtidigt hører man et ret døsigt, lidt druggy nummer, der ikke ville have været malplaceret på sidste års stemningsfulde ‘Couch Dreams’-album.

Teaseren slutter med ordene ‘2nd demo’, hvilket sandsynligvis (og forhåbentlig!) peger på en ny udgivelse. Disse dage udgiver rappere jo mixtapes, album, ep’er og playlister, så hvorfor ikke også demoer?

Et album ville være endnu et tegn på, at Noah Carter kommer til at have et særdeles aktivt 2018. Han har nemlig allerede annonceret sin første headliner-tourné samt meldt sig klar til den nye hiphopfestival Hafnia Zoo.

Læs også: 31 danske album, vi glæder os helt vildt til i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af