Noah Carter annoncerer sin første headliner-turné

Noah Carter annoncerer sin første headliner-turné
Noah Carter (Foto: Creationsofla)

Opdatering: I en tidligere version af artiklen stod der, at Noah Carter blot havde annonceret et enkelt soloshow i Store Vega. Nu er der også tilføjet en koncert på Train, så der er tale om en miniturné.

Efter at have høstet bred anerkendelse for sin stemningsfulde blanding af hiphop og r’n’b på debutalbummet ‘Couch Dreams’ annoncerer Noah Carter nu sine første store shows som solo-headliner.

B.O.C.-rapperen er dog langt fra uprøvet i live-sammenhæng. Han har spillet til Red Bull Sound Select med de britiske rappere AJ Tracey og Geko, hvor et udsolgt Pumpehuset primært kom for at se den danske rapper, og han har optrådt foran et gigantisk publikum på Roskilde Festival.

Nu skal Noah Carter for alvor stå på egne ben, når han spiller i Store Vega den 26. april og på Train den 27. april,

Det er kun lidt over et år siden, at Carter spillede sin første koncert, men siden er det gået hurtigt. Udover ovennævnte shows har han også gæstet Spot Festival og Distortion, og så har han fået opmærksomhed fra radioværten Ebro Darden på Apple Beats 1.

Netop hans internationale potentiale har været meget omtalt: »Uden at smøre for tykt på med hypepenslen, virker Noah Carters potentiale næsten for stort til vores beskedne kongerige«, skrev vores anmelder om ‘Couch Dreams’ med tydelig begejstring.

Noah Carter
26. april
Store Vega
Billetpris: 180 kr.

28. april
Train
Billetpris: 175 kr.

Læs interview: Noah Carter drømmer om en Grammy: »Jeg er den sindssygeste«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af