Se ASAP Rocky spille nye numre i teatralsk medley-optræden hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

ASAP Rocky har udgivet en ny sang, ‘ASAP Forever’ feat. Moby, der sampler Mobys store downtempo-hit ‘Porcelain’ fra 1999. Dens artwork følger stilen fra fire andre nye sange, han har udgivet i år, som sandsynligvis er at finde på en kommende udgivelse ved navn enten ‘Dummie’ eller ‘Testing’.

Allerede aftenen efter sangens udgivelse optrådte han med en medley af selvsamme og en hidtil uudgivet sang ved navn ‘Distorted Records’ på Jimmy Fallons The Tonight Show. Optrædenen er næsten et helt lille teaterstykke i sig selv med rekvisitter, kulisser og kostumer. Æstetikken på scenen er med sin hvid/gul/sort-farvekodning atter lig det fra de hidtidige singlers artwork.

Lidt interessant er Asap Rocky iklædt en kedeldragt med den slags symboler, man kender fra crash test dummies, hvilket hænger sammen med, hvordan ordet ‘Dummie’ optrådte på artworket til de tre første singler. Samtidig ser vi nogle science fiction-videnskabsmænd, der øjensynligt foretager forsøg på ham – eller ‘Testing’ om man vil.

De to nye sange viser hver sin side af ASAP Rocky. Det markante Moby-sample på ‘ASAP Forever’ skaber en blid, varsom lyd, der selv med Rockys intense flow lyder cool og kontrolleret. ‘Distorted Records’ er derimod en hårdfør, konfronterende sang, der uden omsvøbninger siger »Our newest president an asshole«.

Læs også: Hvad sker der for det kommende ASAP Rocky-album? Ny Instagram-video forvirrer

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af