Hvad sker der for det kommende ASAP Rocky-album? Ny Instagram-video forvirrer

Hvad sker der for det kommende ASAP Rocky-album? Ny Instagram-video forvirrer
ASAP Rocky.

ASAP Rocky har delt en ny video på Instagram, hvor der bliver spillet et nyt track, der slutter med ordene ‘Testing Purposes Only’.

Ordet ‘Test’ har da også været noget nær programmatisk for stort set alt, ASAP Rocky har udgivet, siden han slettede alt fra sin Instagram tilbage i januar. I Soundcloud-beskrivelsen til årets første track, ‘☆☆☆☆☆ 5IVE $TAR$’ stod der ‘Testing Coming Soon’, og ‘Above’ blev ledsaget af beskrivelsen ‘This Is Just a Test You Guys’.

Nuvel, det kunne bare være en spontan test, men hvad er det her så for en teaservideo? Og hvis det blot var en test, hvorfor har han så sidenhen ændret i både beskrivelser og artwork for sine nylige Soundcloud-tracks?

Artworket til alle tre sange siger nu ‘Dummie’. Er det navnet på den kommende udgivelse, eller hedder den ‘Testing’? Hvordan passer den nylige single ‘Cocky’ feat. Gucci Mane & 21 Savage ind? Den har på ingen måde samme æstetik, lyd eller endda platform som de andre tracks.

Der er mange spørgsmål, og de bliver nok først besvaret, når ‘Testing’ eller ‘Dummie’ eller et helt tredje album fra ASAP Rocky udkommer.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

?⚠️?

Et opslag delt af PRETTY FLACKO (@asaprocky) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af