Se Daniel Caesar og H.E.R. give intim optræden med ‘Best Part’ hos Jimmy Kimmel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Daniel Caesar tog sidste år musikverdenen med storm med albummet ‘Freudian’, der præsenterede et lækkert r’n’b-univers med træk fra blandt andet gospel og neosoul. Herpå finder man blandt andet sangen ‘Best Part’, der byder på en gæsteoptræden fra en anden lovende ung r’n’b-sanger, der går under navnet H.E.R.

De to sangere optrådte i går med netop dette nummer hos ‘Jimmy Kimmel Live’, hvor den stod på en intim og nedbarberet optræden, hvor Caesar spiller på akustisk guitar, og begge sangere sidder tæt ved siden af hinanden.

Hvis du vil se mere fra Daniel Caesar, kan du denne weekend streame hans koncert fra årets udgave af den amerikanske Coachella-festival.

Læs også: Se tidsplanen for weekendens Coachella-stream med bl.a. Beyoncé, Mø og The Weekend

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af