Se Sigrids overlegne optræden med ‘Strangers’ hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I starten af året kaldte vi norske Sigrid for et af de mest lovende udenlandske navne, og nu er den unge popsanger efterhånden så tæt på det store internationale gennembrud, at hun nærmest må kunne lugte status på de amerikanske hitlister. Næste trin på stigen var gårsdagens optræden hos Jimmy Fallons The Tonight Show med den bragende ‘Stranger’-single.

Med sig havde hun sit liveband og en kreativ sammensætning af palietter og overalls. Hendes optræden var fuld af både dans og naturligvis den charme, hun tidligere har vist sig at stråle af, når hun har spillet live. Ganske enkelt en overlegen og overskudsagtig optræden.

Sigrid spiller på årets Roskilde Festival lørdag den 7. juli.

Læs også: Det norske popstjerneskud Sigrid vinder BBC’s Sound of 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af