Beyoncé køber en kirke i New Orleans – hvad skal hun mon bruge den til?

Beyoncé køber en kirke i New Orleans – hvad skal hun mon bruge den til?
Beyoncé til årets Grammy-show. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Som om Beyoncés fanskare ikke var af religiøs karakter i forvejen, kan TMZ nu meddele, at Queen Bey har købt en kirke i New Orleans.

Beyoncé har ikke meddelt, hvad hun skal bruge disse 700 kvadratmeter til. Kirken var til salg for 850.000 dollars (ca. 5,4 million danske kroner), og den befinder sig ikke særlig langt fra hvor Beyoncés søster Solange bor.

Hvad mon har inspireret hende til at gøre dette? Har hun fundet Jesus? Vil hun lade sig tilbede af sine mest entusiastiske fans? Vil hun gøre dette til et bosted for hjemløse? Skal det være en fødselsdagsgave til Solange, der fylder 32 om en måned? Havde hun muligvis bare en million, hun var træt af at glo på? Vi venter med spænding på at finde ud af, hvad der skal ske i dette hus i New Orleans.

Læs også: Norsk dagblad påstår, at Tidal har fusket med streamingtal – Kanye og Beyoncé skulle have lukreret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af