Flexlikekev bringer London-rap til Danmark på ‘Hurricane Wrist’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på året udnævnte vi Flexlikekev til en af de danske rappere, man skal holde øje med i år. Den unge kunstner har nemlig boet en årrække i London, og hans lyd er en unik version af britisk gademusik i en dansk kontekst.

Nu har han netop udgivet ‘Hurricane Wrist’ med en tilhørende video, og nummeret er et godt eksempel på hvad Flexlikekev kan. For selvom nogle af rimene stadig er lige lovlig upolerede (»yeah I fucked your mom«), lyder hans flow skarpt og stilsikkert. Produktionen er desuden tung og meget UK drill-agtig, og omkvædet er meget moshpit-venligt.

Sangen er netop udkommet på den toneangivende britiske Youtube-kanal Link Up TV, hvilket også er et tegn på, at Flexlikekev også har ambitioner om en karriere udenfor Danmark.

Læs også: Flexlikekev forlod London, da volden eskalerede: »Det blev slemt, da en af mine venner blev stukket ihjel«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af