Grimes og Elon Musk dater

Grimes og Elon Musk dater
Elon Musk og Grimes. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Til årets Met Gala dukkede et ganske umage par op: Den alternative popmusiker Grimes og forretningsmagnaten Elon Musk, medstifter af Tesla Motors, PayPal, Zip2 og grundlægger af SpaceX.

Page Six skriver, at de to ganske forskellige skikkelser først mødtes for en måneds tid siden, da Elon Musk ville tweete en joke om kunstig intelligens – da opdagede han, at Grimes allerede havde lavet den joke, og da kontaktede han hende. Siden er de to så småt begyndt at date.

Joken handlede om tankeeksperimentet Rokos Basilisk, der vedrører kunstig intelligens’ hypotetiske overtagelse af verden. Dette begreb skulle så kombineres med ordet rokoko for at danne ordet ‘Rococo Basilisk’. Dette viste sig så at være en figur, Grimes spillede i musikvideoen til ‘Flesh Without Blood’.

Hvis man har fulgt meget med på Elon Musks Twitter, havde man muligvis allerede forventet dette for en uge siden, da han havde denne udveksling – omend man har svært ved at forstå den fulde kontekst, da Grimes’ del af udvekslingen er blevet slettet sidenhen.

Elon Musk siger desuden selv til Vulture, at han har været med til at designe den kjole, Grimes havde på til årets Met Gala.

Læs også: Grimes har to album på vej – det første kalder hun »sidste album for mit lortepladeselskab«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af