Grimes udgiver foreløbig trackliste til kommende album – samt vilde beskrivelser af fire sange

Grimes udgiver foreløbig trackliste til kommende album – samt vilde beskrivelser af fire sange
Grimes.

Grimes har delt en foreløbig trackliste til sit næste album på sin Instagram-story. Dette betyder naturligvis, at intet af det er endegyldigt, men det ser nu ret spændende ud. Med sangtitler som ‘Darq Souls’, ‘blaze forever like a useless star’, ‘Cryptid (Heavy metal magazine)’ og ‘Last call ??’ er der lagt an til endnu et eklektisk album fra den canadiske popmusiker.

Det mest spændende tracknavn er dog nok ‘Deth Angels’. Denne titel leder uundgåeligt tankerne hen mod hendes seneste album, ‘Art Angels’, men med et mørkere twist. Generelt har disse kommende tracks meget dunkle, tunge navne, men i grunden figurerer den slags titler tit på Grimes-album.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

grimes posted this on her story “working titlez”!!!!! #grimes

Et opslag delt af Claire Boucher (@actualgrimes) den

Grimes har dog også skrevet nogle tweets, der fortæller lidt om lyden, vi kan forvente fra det kommende album. Og det er lidt spøjse beskrivelser, hun giver os.

Én sang er en »meget mørk, tung ballade om at bekæmpe en balrog i jordens centrum, hvilket er en sexmetafor«, en anden er en »ikke spor børnevenlig, æterisk ‘Shadow of the Colossus’-inspireret dæmonisk nu-metal-sang om søvnløshed«, en tredje er »en vildt lam kærlighedssang, jeg hader, men som andre folk kan lide« og en »elver-fortolkning af ‘Trainspotting’-soundtracket«. Disse fire er ifølge Grimes »tættest på at være færdige«

Hun siger, at hun vil udgive en af dem snart, og hun spørger sine fans, hvad de helst vil høre først, men hun skriver ganske selvmodsigende også, at det »ikke vil være en førstesingle« (hvad det så end skal betyde). Hun skriver desuden, at de to førstnævnte sange »ikke indikerer albummets retning«. Så nej, Grimes er ikke på vej med et nu-metal-album.

Læs også: Grimes og Elon Musk dater

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af