Hør to nye sange fra Diplo – én med Mø, og én med Sia og Labrinth

Hør to nye sange fra Diplo – én med Mø, og én med Sia og Labrinth

NorthSide-aktuelle Diplo er en travl herre. Ikke alene er han i disse dage i gang med en omfattende turné, men han udgiver også masser af ny musik, blandt andet i form af en ny sang ved navn ‘Stay Open’ feat. .

Den nye single rykker væk fra Diplos seneste, mere hiphoporienterede ep ‘California’. I stedet får vi de tropiske house-vibes, man typisk forbinder med Diplo. Der er blød guitar og æteriske vokalsamples samt naturligvis Møs karismatiske vokal. Sangen er blevet udgivet med en tilhørende lyrikvideo, hvor man også kan se Mø fyre nogle moves af.

Diplo har også udgivet en ny sang og video med sin nye supergruppe LSD, der foruden ham tæller Labrinth og Sia. Sangen hedder ‘Audio’ og er endnu en skæv, houset omgang electropop. Videoen følger det syrede univers, der blev etableret på gruppens førstesingle ‘Genius’, men her blandes det animerede med live-action, og Sia dukker op som en syngende ballon.

Diplo spiller på årets udgave af NorthSide lørdag den 9. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af