J. Cole afviser rygter om et fællesalbum med Kendrick Lamar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et nyt J. Cole-videointerview er blevet uploadet til rapperens Youtube-kanal. Han bliver interviewet af radiovært og rapper Angie Martinez forud for sin koncert på årets Rolling Loud-festival i Miami. Videoen er halvanden time lang, så der bliver snakket om en del i løbet af interviewet.

En af de ting, der bliver berørt, er J. Coles kiLL edward-alias fra hans nyeste album, ‘KOD’. Han har tidligere sagt, at aliasset er navngivet efter hans stedfar Edward. Nu uddyber han og siger, at en af årsagerne er, at han følte sig begrænset af forventningerne til det, han siger under navnet J. Cole.

Han siger også, at ‘kiLL’-delen af navnet ikke handler om, at han har lyst til at dræbe sin stedfar, som han faktisk gerne vil have en samtale med igen en dag. »Når jeg siger ‘kiLL edward’ taler jeg om det, jeg føler, jeg har overtaget fra ham. Der er dele af mig, jeg føler jeg vil overvinde, som jeg har fået fra ham. Der er ting i mig, jeg ikke kan lide, og det er det, jeg vil ‘dræbe’«.

Han afviser også alle rygter om et fællesalbum med Kendrick Lamarrygter, der har cirkuleret længe. Han siger, at disse rygter blot begyndte at florere, fordi de indspillede nogle få tracks sammen. Han afviser ikke, at de måske en dag vil overveje det, men det er ikke på vej lige nu.

Læs anmeldelse: J. Cole ‘KOD’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af