Jay Rocks nye sang ‘Win’ har en overflod af ad-libs fra Kendrick Lamar

Jay Rocks nye sang ‘Win’ har en overflod af ad-libs fra Kendrick Lamar
Kendrick Lamar og Jay Rock på Coachella i 2012. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Jay Rock har udgivet en ny sang ved navn ‘Win’, og der er en meget bekendt stemme, der næsten befolker beatet lige så meget som Jay Rock selv. Kendrick Lamar sørger for en næsten ustandseligt overflod af ad-libs, der især befolker starten af sangen.

De to TDE-rappere, der for tiden er på turné sammen i USA, slog sig for et par måneder sammen på den mørke, rebelske ‘King’s Dead’. Udtrykket på ‘Win’ er noget nær det modsatte. Sangen svælger i livsglæde og susende synthhorn.

Beatet er nærmest så bombastisk, at det kommer til at virke en kende fjollet, især da Jay Rock har en del aggressive bars hist og her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af