Node synger nu på spansk og engelsk – se videoen til ‘Mariah’, optaget i Colombia

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Node er efterhånden veletableret herhjemme med sin afrobeats-orienterede, dansksprogede hiphop. Nu forsøger rapperen og sangeren også et internationalt gennembrud. Hans nye single ‘Mariah’ er nemlig sunget på spansk og engelsk.

Node introducerer sig selv til det internationale publikum, som vi allerede kender ham herhjemme: Et tropisk beat, et catchy omkvæd og et tekstunivers, der er værd at dykke ned i. Node selv siger følgende om teksten i en pressemeddelelse: »Det er en sang om en colombiansk kvinde, der er fanget i fortidens fejltagelser, så den skulle reflektere de omgivelser og den hverdag, man står overfor i favelaen«.

Med denne fortælling giver det også mening, at Node er taget hele vejen til Medellín i Colombia for at skyde videoen. Billedsiden er instrueret af den amerikanske instruktør Ryan Snyder, der blandt andet har instrueret videoer for Rick Ross og Gucci Mane.

Læs også: Nicki Pooyandeh producerer for Gilli, Node og Kesi: »Det er svært at undgå kaos«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af