Pusha-T afslører trackliste, features og ny titel på kommende album

Pusha-T afslører trackliste, features og ny titel på kommende album

I morgen tager vi for alvor hul på den skingrende vanvittige hiphop-sommer – og vi lægger hårdt ud med udgivelser fra både ASAP Rocky og Pusha-T.

Udgivelsesdatoen for Pusha-T’s album blev trods Kanye Wests små teasers først endeligt bekræftet i går via Pushas manager. Nu er der imidlertid kommet nye informationer om det imødesete album, der over natten har ændret navn fra ’King Push’ (som ellers i flere år var arbejdstitlen) til ’Daytona’.

’Daytona’ kommer til at rumme syv nye tracks, hvoraf to af dem har fået prominent besøg. Rick Ross lægger vejen forbi ’Hard Piano’, mens Kanye West, der har siddet i produktionsstolen på projektet, gæster nummeret ’What Would Meek Do?’. Se hele tracklisten nederst.

’Daytona’ følger op på Pusha-T’s seneste ’King Push – Darkest Before Dawn: The Prelude’ fra 2015, og skal man tro rapperens egne tidligere udsagn, har vi et storslået projekt i vente. Måske endda »årets album – uanset genre«, som Pushas manager Steven Victor meddelte i går.

… og hvis du, mens du læste denne nyhed, har korset dig over bindestregen, vi har indskrevet mellem Pusha og T, kan vi afsløre, at rapperen er vendt tilbage til sit oprindelige bindestregsalias, som ellers var blevet skrottet. Om han har ladet sig inspirere af Jay-Z, eller han bare synes, det er sjovt at stresse alverdens Wikipedia-skribenter, melder historien intet om.

’Daytona’
1. If You Know You Know
2. The Games We Play
3. Hard Piano feat. Rick Ross
4. Come Back Baby
5. Santeria
6. What Would Meek Do? feat. Kanye West
7. Infrared

Læs også: Rangering: Så meget glæder vi os til juni måneds syv gigantiske hiphopalbum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af