Pusha T’s manager bekræfter, at vi får ‘King Push’ på fredag

Pusha T’s manager bekræfter, at vi får ‘King Push’ på fredag
Pusha T.

Kanye West er mange ting, men han er ikke verdens mest pålidelige kilde. Vi var derfor både spændte og skeptiske, da han tweetede nedenstående for en måned siden:

Men nu meddeler DJBooth, at Pusha T’s manager Steven Victor har sendt dem en mail, der bekræfter, at vi får Pusha T’s album ‘King Push’ på fredag. Victor skriver desuden på Twitter, at det kommende album er »fejlfrit« og »årets album uanset genre«.

Uanset genre? Den har meget at skulle leve op til, hvis den skal slå de nye udgivelser fra både Nicolas Jaar, Janelle Monáe, Jonathan Wilson og Niels Frahm. Men med Kanye West alene i producerstolen og en superkompetent crackrapper bag mikrofonen, så kan det jo nærmest ikke gå galt.

Læs også: Rangering: Så meget glæder vi os til juni måneds syv gigantiske hiphopalbum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af