Rapperen 03 Greedo idømt 20 års fængsel

Rapperen 03 Greedo idømt 20 års fængsel
03 Greedo.

L.A.-rapperen 03 Greedo markerede sig tidligere på året med albummet ‘The Wolf of Grape Street’, hvor emohiphop og gangsta-rap mødtes i flot forening. Bedst som han var på tærsklen til sit gennembrud er han dog blevet dømt til 20 års fængsel. Det skriver Pitchfork.

Dommen falder på baggrund af anklager fra 2016 om besiddelse af over 400 gram metamfetamin og uretmæssig besiddelse af et skydevåben. 03 Greedo bekendte sig skyldig i begge dele. Ifølge Pitchfork kunne det potentielt være endt med en livstidsdom.

03 Greedos pladeselskab lover, at de stadig vil fortsætte med at udgive ny musik fra rapperen, mens hans er i fængsel. Dette bekræfter han også selv på Twitter, hvor han skriver »i det mindste fik vi noget fed musik, før jeg forlod jer alle sammen«.

Læs anmeldelse: 03 Greedo ‘The Wolf of Grape Street’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af