Beyoncé og Jay-Z surprise-udgiver første fællesalbum nogensinde – med overdådig musikvideo

Beyoncé og Jay-Z surprise-udgiver første fællesalbum nogensinde – med overdådig musikvideo
Beyoncé og Jay-Z i musikvideoen til 'Apeshit' fra 'Everything is Love'.

Det er kun lidt over en uge siden, at Beyoncé og Jay-Z skød deres fællesturné, ‘On the Run II’, i gang i Europa med en vanvittig setliste og en intim turnébog. Men det var langt fra de største overraskelser, stjerneparret havde at byde sine millioner af fans verden over.

Beyoncé og Jay-Z har netop udgivet deres første fællesplade nogensinde med titlen ‘Everything is Love’, som de udgiver under navnet ‘The Carters’. Det ni numre lange album kan streames eksklusivt på Tidal, hvor man desuden også kan finde bonusnummeret ‘Salud!‘.

Det er ikke første gang, at Beyoncé overrasker sine fans. I 2013 surprise-udgav sangerinden sit selvbetitlede album ‘Beyoncé’, der var hendes første såkaldte »visuelle album«. Siden fulgte hun op med milepælen ‘Lemonade’, hvis 12 sange alle blev akkompagneret af en musikvideo.

‘Everything is Love’ er sangerindens første album siden – og Jay Z’ første siden sidste års ‘4:44’ – og meget kunne tyde på, at der er tale om endnu et visuelt album.

Albummets første musikvideo, der akkompagnerer nummeret ‘Apeshit’, er i hvert fald endnu en filmisk overdådig skæring med Louvre-museet og Mona Lisa som bagtæppe. Musikvideoen er instrueret af Ricky Saiz og blev skudt on-location på Louvre i maj måned.

Mon ikke powerhouse-duoen spiller et par numre fra det nye album, når de gæster Parken d. 23. juni?

Læs også: Beyoncé og Jay-Z deler intime billeder fra soveværelset i ‘On the Run’-turnébog

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af